Personvernerklæring for Nordland fylkeskommune

Denne erklæringen redegjør for hvordan ditt personvern ivaretas av Nordland fylkeskommune når du gir fra deg dine personopplysninger ved bruk av våre elektroniske løsninger. Vi ønsker at du skal føle deg trygg på at gjeldende lover og regler følges og at du er klar over dine rettigheter.

Personopplysningsloven er den viktigste loven for å ivareta folks personvern og handler om retten til et privatliv og retten til å bestemme over egne personopplysninger. Den enkelte skal i størst mulig grad kunne bestemme over egne personopplysninger.

Hvilke personopplysninger om deg blir registrert:

De opplysninger som du gir fra deg når du elektronisk søker på skole, søker ledig stilling, søker privatisteksamen etc. blir behandlet i tråd med personopplysningslovens bestemmelser. Det innebærer blant annet at:
  • Nordland fylkeskommune har et rettslig grunnlag for å innhente opplysningene
  • Nordland fylkeskommune sikrer opplysningene og at uvedkommende ikke får tilgang til dem
  • Nordland fylkeskommune benytter ikke opplysningene til annet enn det de er tiltenkt
  • Nordland fylkeskommune oppbevarer ikke opplysningene lenger enn det er behov for

Hvilke rettigheter har du når du registrerer deg:

Når du gir fra deg personopplysninger har du rett til informasjon om hvordan disse blir brukt. Blant annet har du:

  • rett til å be om innsyn i de opplysningene vi har registrert om deg
  • rett til å få rettet eventuelle feil og mangler i de registrerte opplysninger
  • rett til å få slettet eller sperret unødvendige opplysninger

Annet

Du kan henvende deg til enhver virksomhet i Nordland fylkeskommune og be om å få vite hvilke personopplysninger de har om deg og hvordan disse benyttes. Du skal få svar på din henvendelse innen 30 dager. Det er gratis å benytte denne rettigheten.
 
Du kan benytte det skjema som Datatilsynet har utarbeidet for dette formålet. Når du har fylt det ut, kan du sende det til: Nordland fylkeskommune, 8048 Bodø eller på e-post: post@nfk.no
 
Har du spørsmål om dette kan du enten rette en henvendelse direkte til den som har behandlet dine personopplysninger, eller du kan kontakte Nordland fylkeskommune på e-post eller på telefon 75 65 00 00.
 
Publisert av Håvard Vognild. Sist endret 11.01.2017 14:28
  • {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

  • {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
Fant du det du lette etter?
 
Login for redigering